Lokala råvaror Sep27

Dela med dig av sidan:

Lokala råvaror

VI HAR SÅ MÅNGA BRUKANDE BÖNDER OCH MATPRODUCENTER I BYN!

 

Idén om att öppna ett Creperie på orten startade när vi lämnade Stockholm och flytta norrut tillbaka till Hälsingland och Järvsö. Inspiration och ideer får vi genom resor, god mat, fina vänner och knasiga gamla prylar som vi släpar hem!

Vi älskar Järvsö och vi är stolta över att ha så många brukande bönder och matproducenter i vår närhet och det gör det till en fröjd att köpa lokalt! Fina råvaror är kärnan i vårt Creperie och vi använder oss därför gärna av det som växer och produceras i gårdarna runt omkring oss, och ja… man kan faktiskt säga att du får smaka på en del av bygden! Vi vill skapa ett litet personligt ställe, med mat, musik och prylar vi själva gillar i ett behagligt sommartempo, här får det ta tid!

 

VÅR MENY HITTAR DU HÄR

 

Våra franska pannkakor, crepes, fyller vi gärna med nånting sött men galetterna som görs på en smet av bovete och vatten, och därför är glutenfria, får en matigare fyllning av tex olika ostar, kött och sallad.

Kaffeälskare är vi med och vi lägger stor vikt vid ett gott kaffe!
Från bönor av finaste sort serverar vi gärna espresso, latte och bryggkaffe med stor omsorg. Lemonader och lyxiga juicer finns också på menyn franska, svenska, och brittiska krav-märkta drycker i vackra flaskor!

Varmt välkommen att besöka Järvsö och Järvsö Creperie.