Lisa Eisenman Frisk Sep20

Dela med dig av sidan:

Lisa Eisenman Frisk

Lisa Eisenman Frisk är en passionerad mattkreatör och är tillsammans med sin syster Monica Eisenman en prisad kokboksförfattare till bla Två systrars söta, Soppor, bröd och röror, Vinterns söta, Sommaren söta och Systrarna Eisenmans Mingelmat. Lisa är uppvuxen i både USA och Sverige. Som barn, bodde hon 3 år i Järvsö och har tillbringat många somrar och mycket ledig tid med sin familj i Järvsö! Här bjuder hon på några tips!

Skidbacken

“För mig är Järvsö lika fantastiskt på vintern, som på sommaren. Jag älskar att åka skidor och har sedan jag var barn, härliga minnen från ”backen”. Det är en fantastisk känsla att en solig vintermorgon, stå på toppen av Öjeberget redo för första åket och blicka ut över den gnistrande manchestersnön och ett sagolikt vintervitt Järvsö.”

Kakbuffén

“En annan favorit är den fantastiska kakbuffén i Karsjö – ett måste för hela familjen varje sommar! Två pigga och bakglada damer dukar upp en dignande buffé med kakor, bullar och andra sötsaker. ”All you can eat” Torsdag-söndagar några helger under sommaren. Följ skyltarna från riksväg 83.”
“Järvsö betyder mycket för mig tack vare alla minnen och jag ser fram emot att tillsammans med mina barn, få möjlighet till många, många fler härliga minnen”

foto:Ulrika Ekblom