Kristin Kaspersen Sep20

Dela med dig av sidan:

Kristin Kaspersen

Underbara Kristin Kaspersen programledare, föreläsare och författare til boken STARK i kropp och själ, har tilllbringat mycket tid i Järvsö. Som dotter till Järvsöikonen Barbro Lillbabs Svensson, tillbringade hon stora delar av sin uppväxt på orten och det var också här hon tog sin student! Kristin tar gärna med sina söner upp till Järvsö för att träffa både familj och vänner och vi har haft nöjet att serverar både henne och hennes familj crepes o galetter under sommarveckorna! Jag vet att Järvsö ligger henne varmt om hjärtat och här bjuder hon på några favoriter!

 

Lillbabs Caffär

Kan ni ju inte missa, tycker jag såklart! Underbara hälsingegården Långhans intill väg 83 Järvsö. Ett härligt cafè och dessutom finns en utställning som visar minne, kläder, skor, skivor etc från mamma Lill-Babs karriär som började på 50-talet!

lillbabs.com

Trädgårdscafét på Stenegård

Man bör absolut göra ett besök på Stenegård också, där det finns ett mysigt trädgårdscafe och en fantastisk trädgård att inspireras av året om! Påväg ner mot Stenegård passerar man Järvsö Creperie med både galetter och silversmed, en somrig plats som jag också gärna besöker när jag är hemma i Järvsö!

tradgardscafeet.com

Järvsö Bergcykelpark

Att cykla utför, downhill-cykling, är en aktivitet som växer stort i Sverige och i världen! Järvsö är unikt eftersom de finns leder som alla kan cykla på – nybörjare, familjer, företag, tjej- och grabbgänget och de äventyrslystna experterna. Har du ingen egen cykel kan du hyra på plats!

jarvsobergcykelpark.se