Cecilia Gustafsson Sep20

Dela med dig av sidan:

Cecilia Gustafsson

Cecilia Gustafsson är en stor inspiratör i fitnessbranschen. Med över 20 år som instruktör och koreograf har hon mött och inspirerat många. Cecilia tillhörde länge NIKEs exklusiva instruktörsteam och hon står bakom flera uppmärksamma lanseringar som Afropowerdance® och Soma Move® som fått stort genomslag. Cecilia reser mycket men har sedan 10 år Järvsö som sitt hem. Här får hon energi och kraft att driva sitt nytänkande företag Holistic Training vidare. Här tipsar hon om sina favoriter i byn Järvsö!

Järvsö Creperie

“Jag älskar att hänga på Creperiet! Sippa lemonad, småprata med den trevliga personalen och njuta av stil, kvalité, urgod mat och vajande rågfält. Bättre kan det inte bli – det här är Järvsö deluxe för mig!”

Älven

”Det finns många platser i Järvsö där man man vädra in allt det sköna och naturvackra! Men en promenad längs Ljusnan en tidig morgon, när man ser älvdans och de blånande bergen och känner den friska luften djupt ner i lungorna, det slår faktiskt det mesta!”