Ann Augustsson Sep20

Dela med dig av sidan:

Ann Augustsson

Här har vi Ann, en profil i Järvsö då hon med sin make driver Järvsöbacken. En skidande aktiv person man ofta ser löpandes, promenerades eller just på ett par skidor! Vintertid ser man henne förstås i… skidbacken! Ann är uppvuxen i Järvsö och flyttade tillbaka med man och söner efter flera år som skidlärare I Trysil. Här kommer hennes Järvsötips!

Paddla på Ljusnan

”Jag älskar att paddla kajak på Ljusnan! En kvällstur ner mot Torön med något I kylväskan ;-) Kajak kan man ju enkelt hyra av Per eller Tomas upplevjarvso.se nere vid kyrkstallarna. Sen tycker jag också om att hänga på creperiet en eftermiddag. Gärna med hitresta vänner!”

En ledig vinterdag

“15km:s spåret i Harsa en vardagsmorgon är vardagslyx för mig. Det är tyst och stilla och jag hinner tänka massor. Varm saft i vätskebältet som jag stannar och tar på höjderna och njuter av vyerna.”

Cykeltur

“Favorit cykelturen går längst Ljusnan via Säljesta, Ede och vidare till Ljusdal. Fantastiskt fin tur längst grusväg, stig och asfalt och tar ca 1 timme. Där tar jag en Cappuccino med god kaka på Pommeranshuset och känner mig som att jag är i Italien för en stund. Hem blir det samma väg, fast annorlunda utsikt“